Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уболівальнику "Динамо" можуть дати 5 років

Вівторок, 30 серпня 2011, 15:49

Вболівальник Андрій Кориновський є підозрюваним у справі про побиття співробітника стадіону "Динамо" під час матчу проти "Карпат" за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу.

Таку інформацію у коментарі "Українській правді" підтвердив начальник відділу зі зв'язків з громадськістю головного управління МВС України в Києві Володимир Поліщук після появи у ЗМІ інформації, що вболівальника "Динамо" "відпустили з міліції миром".

"Статус у нього (Кориновського - авт.) підозрюваний, міра запобіжного заходу - підписка про невиїзд. Триває досудове слідство по статті 296 КК ("хуліганство"), швидше за все по частині першій", - додав Поліщук.

"На те, що його упізнав цей чоловік, 45-річний стюард, і на певні інші матеріали, він (Кориновський - авт.) пояснює, що хотів навпаки розборонити людей", - додав Поліщук.

Частина перша статті 296 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Раніше Володимир Полiщук заявляв, що у міліції немає відео, на якому Кориновський завдає ударів Саламатову.

Як відомо, вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський протягом понеділка перебував на допиті у Печерському райуправлінні МВС за фактом бійки вболівальників і працівника стадіону Андрія Саламатова, який намагався зірвати банер із зображенням Романа Шухевича під час матчу з львівськими "Карпатами".

У той же час, вболівальники "Динамо" пов'язують допит зі скандуванням "Спасибо жителям Донбасса...", яке пролунало на стадіоні після інциденту з Саламатовим.

Нагадаємо, інцидент з Саламатовим стався під час матчу "Динамо" - "Карпати" 7 серпня.

Згодом президент київського клубу Ігор Суркіс оголосив про звільнення працівника стадіону, який раніше активно заявляв про свої антиукраїнські погляди.

Після повідомлення про затримання вболівальника, близько 300 фанатів футбольного клубу "Динамо" (Київ) пікетували Печерський райвідділ міліції до звільнення товариша.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування