Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За захист "васильківських терористів" підкидають набої?

Середа, 31 серпня 2011, 12:19

Правоохоронці підкинули пакет з набоями під час повторного обшуку організації "Патріот України" у Харкові.

Про це йдеться на сайті організації.

Причина повторного обшуку для "патріотівців" невідома. В організації зазначають, що під час першого обшуку жодних протизаконних речей виявлено не було і пов’язують обшук із акцією на захист "васильківських терористів".  

"Прямо при понятих, не соромлячись, на офіс харківського осередку так звані правоохоронці підкидають патрони! Що цікаво... на кухні. Перший раз коли був обшук, у тій кімнаті нічого знайдено не було. А вдруге, коли там проводили обшук, працівник міліції не соромлячись поклав при всіх білий пакет із 16-ма бойовими набоями", - йдеться в повідомленні.

За інформацією організації, працівники харківської прокуратури із відділу по особливо важливим справам разом із працівниками СБУ у подвір’ї біля офісу у розмові заявили: "вчора яйця – сьогодні патрони", натякаючи на акцію біля СБУ.

З офісу також вилучили комп’ютер, ряд інших речей та підкинуті набої.

Водночас, проти лідера організації Андрія Білецького порушена кримінальна справа.

Як відомо, 22 серпня співробітники СБУ Василькові Київської області затримали трьох учасників організованого злочинного угруповання, які 24 серпня планували здійснити вибух у Києві або передмісті.

Рано вранці 23 серпня затриманих за підозрою в організації теракту на День Незалежності відпустили.

Пізно ввечері того ж 23 серпня представники Служби безпеки України затримали шістьох підозрюваних в організації теракту на День Незалежності.

26 серпня Солом’янський районний суд приговорив члена організації Володимира Шпару, депутата міськради Ігора Мосійчука та депутата Васильківської міської ради Сергія Бевза до двох місяців утримання під вартою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...