Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кірєєв може винести вирок наступного тижня

Середа, 31 серпня 2011, 13:26

Cуддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв може оголосити вирок у справі проти Юлії Тимошенко вже наступного тижня.

Про це повідомив адвокат підсудної Юрій Сухов.

Головуючий у справі проти Юлії Тимошенко Родіон Кірєєв намагається якомога швидше формально виконати усі процедурні дії, вважає адвокат .

Водночас, захист має таку кількість клопотань перед судом, що їх розгляд та задоволення може розтягти процес ще на кілька місяців, зазначив Сухов.

За його словами, якщо суддя і надалі нехтуватиме правами сторони захисту, то процес може бути завершений вже за кілька днів.

"Якщо він (Кірєєв - авт.) буде виконувати чинне законодавство і задовольнить усі наші клопотання, законні клопотання, які ми подамо – це буде ще кілька місяців. Бо там мають ще допитати свідків, близько 25-ти осіб", - сказав захисник.

"Ми маємо ще вилучити докази, які потрібні захисту. За законодавством захист не може нормально витребувати докази, тому ми просимо зробити це суд", - додав він.

Сухов вважає, що суддя має провести повторні експертизи: "Ми будемо на цьому наполягати. Є альтернативна експертиза, що повністю спростовує матеріали справи".

"Якщо він не буде задовольняти наші клопотання, то, я думаю, що наступного тижня він закінчить цей процес", – наводить слова Сухова Радіо Свобода.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...