Янукович дав Сафіулліну орден

Субота, 10 вересня 2011, 21:26

Президент Віктор Янукович нагородив голову Державної служби молоді та спорту Равіля Сафіулліна орденом "За заслуги" II ступеня.

Відповідний указ підписаний 9 вересня, з нагоди Дня фізичної культури і спорту, повідомляє прес-служба Мінсім'їмолодьспорту.

Як зазначено в тексті указу, нагороду присвоєно за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, високу майстерність та багаторічну плідну професійну діяльність.

Цим же указом президент нагородив орденом "За заслуги" II ступеня Леоніда Тимошенка, провідного тренера штатних збірних команд України з неолімпійських видів спорту.

Чемпіона світу та Європи з дзюдо Георгія Зантараю нагороджено орденом "За заслуги" III ступеня.

Як повідомлялося, у червні Янукович попереджав Сафіулліна разом з міністром освіти Дмитром Табачником про можливе звільнення.

"Хочу попередити пана Табачника разом із Сафіулліним: якщо ви будете проводити таку політику, яка сьогодні не єднає молодь, а змушує виходити на вулиці з різними гаслами, ви закінчите тим, чим закінчили ваші попередники на минулому засіданні уряду", - говорив він.

"Це дуже швидко закінчиться", - підкреслив президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News