Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" знають, навіщо Кірєєв оголосив довгу перерву

Понеділок, 12 вересня 2011, 14:15

"Регіонал" Володимир Олійник переконаний, що засідання у справі Тимошенко може бути перенесено, щоб суддя Родіон Кірєєв підготувався до інших справ.

Про це Олійник заявив в понеділок, повідомляє сайт Партії регіонів.

"Це виключне конституційне право судді (про перенесення засідань), яке відповідає чинному законодавству. Воно може бути пов’язане і з тим, що судді, можливо, потрібен час для  підготовки до інших справ", - вважає Олійник.

Парламентарій наголосив на тому, що суддя має право визначати порядок розгляду судової справи.

"Відстрочка розгляду справи до 27 вересня свідчить лише про одне – суд задовольнив клопотання захисту і надав час для підготовки до дебатів", - зазначив депутат.

"Позиція захисту – абсолютно нелогічна. То їм занадто мало часу для ознайомлення зі справою, то занадто багато. Дивує така непослідовність у заявах адвокатів Юлії Тимошенко", - зауважив він.

"Захист навмисно робить спроби дискредитувати судочинство. Адже будь-яке свідчення свідка у суді відразу називають причиною розвалити справу. Таке суб’єктивне тлумачення судового процесу не має жодного відношення до судочинства", - наголосив депутат.

"До того ж, два тижні для перерви судового засідання – це не аномалія, а юридична норма. Це час для підготовки до дебатів, а не для шоу і безпідставних заяв", - резюмував Олійник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування