Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У дочки і зятя Тимошенко відсудили 45 гривень

Понеділок, 12 вересня 2011, 16:17

Печерський райсуд Києва зобов'язав Шона і Євгенію Карр привести у відповідність до технічної документації приміщення ресторану, власниками якого вони є.

Відповідний цивільний позов КП "Хрещатик" був задоволений у понеділок суддею Галиною Супрун, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

З позову випливає, що будинок за адресою Шота Руставелі, 12 знаходиться на балансі КП "Хрещатик", співвласниками нежитлових підвальних приміщень загальною площею 89,8 кв. метрів у рівних частинах є Шон і Євгенія Карр.

За даними позивача, дочка і зять Юлії Тимошенко проводили роботи з перепланування приміщень з пошкодженням несучих конструкцій.

Зокрема, були демонтовані кілька перегородок, зроблено отвір в несучій стіні та вирито котлован завглибшки 2 метри.

Представник КП "Хрещатик" Станіслав Ткаченко пояснив, що приміщення, про які йде мова, розділені аркою, і щоб їх з'єднати, був проритий тунель.

За його словами, всі роботи велися без відповідних дозвільних документів.

У ході судового засідання представник Євгенії Карр Світлана Трофимчук визнала позовні вимоги.

Судом було встановлено, що подружжя Карр вже почали роботи з приведення приміщень у відповідність з документацією.

За словами Ткаченка, перевірка від 9 вересня показала, що тунель на сьогоднішній день вже засипаний, ведеться ремонт, але наскільки ці роботи якісні, він сказати не може.

Оскільки роботи ще не завершені, КП "Хрещатик" наполягає на задоволенні позову.

Заслухавши думки сторін, суддя Супрун задовольнила позов у ​​повному обсязі, зобов'язавши відповідачів привести приміщення у відповідність з поверховим планом будівлі, і постановила стягнути з них судові витрати в розмірі 45 грн. 50 коп. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: