Азарова у відставку не відправлять, а Тігіпко стане заступником у Партії регіонів?

Середа, 14 вересня 2011, 12:33

Прем'єра Миколу Азарова навряд чи найближчим часом відправлять у відставку.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" заявив депутат від Партії регіонів Володимир Рибак.

"Я не вірю в те, що Миколу Яновича замінять. Президент, який взяв на себе функції виконавчої влади, поставив перед ним дуже багато задач. Здійснити їх може такий професіонал, як Азаров", - вважає Рибак.

На думку депутата, "буде якась зміна кадрів, але не думаю, що поголовна".

На питання, чи може Сергій Тігіпко стати спадкоємцем Азарова (як на посаді глави партії, так і в Кабміні) як нейтральний кандидат, щоб не вибирати між "донецькими" (Андрій Клюєв) і "групою Фірташа" (Юрій Бойко), Рибак відповів, що в Партії регіонів "ще 20 осіб, яких можуть рекомендувати на цю роль".

"Наприклад, Єфремов. Але я не хочу називати прізвища... Кожен може бути обраний лідером Партії регіонів, за умови, якщо відповідно до статуту за нього проголосує більшість на нашому з'їзді", - заявив Рибак.

"Рішення буде приймати президент. Не можна виключати по Клюєву, по Колеснікову, по Тігіпку, по Бойку, по деяких главах обласних адміністрацій. Наприкінці року президент оцінить роботу губернаторів", - додав він.

"Я думаю, що Тігіпко - людина здібна, і, цілком можливо, у керівництві Партії регіонів він буде одним із заступників", - також припустив Рибак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News