"Будівельник", "Покоївка", "Вчителька" за 6 мільйонів прорекламують Євро

П'ятниця, 16 вересня 2011, 15:38

Держпідприємство "Центр комунікацій "Україна-Всесвіт", підпорядковане Нацагентству з питань "Євро 2012", уклало угоду на виготовлення пропагандистських роликів.

Про це повідомляє "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Так, фірма "Фаст Форвард Пост Продакшн" зобов’язується випустити популяризаційну серію із п’яти роликів під умовною назвою "Ми чекаємо на "Євро 2012".

Вартість угоди склала 6,15 мільйонів гривень.

За допомогою комп’ютерної графіки автори роликів мають "передати дух українського народу щодо спільних внесків у підготовку до майбутнього чемпіонату".

Ролики з умовними назвами "Будівельник", "Покоївка", "Вчителька", "Офіціанти" та "Фінальний" плануються до виходу на телеканалах України з кінця 2011 року до середини 2012-го з почерговим виходом в ротацію.

В тендері також брало участь товариство "Шутгруп". Ця компанія минулого року отримала від єврофутбольної структури Бориса Колеснікова підряд на виробництво рекламних роликів для формування позитивного іміджу для європейського споживача вартістю 5,9 мільйонів гривень.

Згодом виявилось, що режисер ролику "Увімкни Україну" Юліан Улибін навмисно "підчистив" українські міста, зокрема, прибравши з харківської площі Свободи пам’ятник Леніну.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування