Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин вже анонсує прийняття програм Азарова

П'ятниця, 16 вересня 2011, 18:36

22 вересня парламент розгляне Проект програми соціально-економічного розвитку на 2012 рік.

Про це повідомив спікер Верховної Ради Володимир Литвин у п’ятницю, передає його прес-служба.

Він повідомив, що парламент вже отримав пропозиції Кабміну щодо внесення змін до Бюджетного кодексу та проект Програми соціально-економічного розвитку України на 2012 рік, який має передувати поданню проекту Державного бюджету на 2012 рік.

За словами Литвина, у четвер народні депутати заслухають інформацію про виконання Держбюджету за минулий рік, про хід виконання бюджету у цьому році та розглянуть Програму соціально-економічного розвитку на 2012 рік.

Після представлення проекту Державного бюджету на 2012 рік відповідні парламентські комітети готуватимуть його до розгляду у першому читанні.

Керівник парламенту висловив сподівання, що проект Держбюджету на наступний рік буде розглянуто із дотриманням строків, визначених Бюджетним кодексом та Регламентом Верховної Ради України для того, щоб 1 грудня поточного року вийти на остаточне прийняття документу.

На думку глави Верховної Ради, "цьогорічний бюджет непоганий, передбачено збільшення видатків практично на всі чутливі сфери, хоча грошей ніколи багато не буває".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...