Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для олімпіади в Україні пропонують три гори

Понеділок, 19 вересня 2011, 17:10

Держагенція з інвестицій і управління нацпроектами виділить 289 тис. грн. на оплату консультативних послуг з дослідження трьох гір у Західній Україні. 

Як повідомляє "Вісник державних закупівель", замовником послуги виступає Держпідприємство "Олімпійська надія - 2022", пише газета Дело.

Згідно з вимогами, повинні бути проведені дослідження гір Великий Верх, Магура Жиді (Закарпатська обл.) і гори Кременець (Львівська обл.) для інспекції й затвердження гірськолижних трас по швидкісному спуску, супер-гігант, супер-комбінації, слалом-гіганту, слалому в рамках реалізації національного проекту "Олимпійська надія-2022".

Роботи мають бути виконані в найкоротший термін - до 7 жовтня 2011 року.

Раніше, як повідомило видання "Наші гроші", Мінекономіки відмовило держпідприємству "Олімпійська надія - 2022" в узгодженні купівлі "в одного учасника" послуг з дослідження гір у Карпатах. За виконання робіт у строк до 30 вересня ТОВ "Київспортсервіс" мало 289 тис гривень.

За розробку техніко-економічного обґрунтування Олімпіади-2022 в Україні змагаються 4 іноземні компанії.

У тендері взяли участь 2 австрійські компанії, а також підприємства з Великобританії й Франції.

Найбільш низьку ціну виставила французька "Albertvilloise d'еtudеs et de services techniques". Їхня пропозиція в 155 000 євро втроє менша, ніж у конкурентів.

Навесні президент Віктор Янукович заявив, що Україна подала заявку на проведення на своїй території зимових Олімпійських ігор в 2022 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування