Янукович не любить, коли його обганяють, і змусив собаку лизати руки

Вівторок, 20 вересня 2011, 13:48

Найбільшим бажанням 27-річного Віктора Федоровича Януковича було "щоб скрізь пускали".

Про це в листі в єнакіївську міську газету "Єнакіївський робітник" писав двічі Герой Радянського Союзу, льотчик-космонавт Георгій Береговий у березні 1990 року, повідомляє Остров.

"... Я поставив йому запитання: "Яке твоє найбільше бажання?". Віктор серйозно задумався і, посміхаючись, відповів словами Володимира Висоцького: "Щоб скрізь пускали", - пише  Береговий.

У статті, адресованій землякам-єнакієвцям, космонавт практично агітує за Януковича як кандидата в народні депутати УРСР.

На думку Берегового, Віктор Янукович "наділений природою особливою життєстійкістю і почуттям справедливості".

Видання "Острів" уже кілька днів поспіль публікує витримки зі старих інтерв'ю президента або матеріалів про нього.

Так, видання знайшло старе інтерв'ю Людмили Янукович газеті "Життя", де вона зазначає, що "Батько (Віктор Янукович) – це треба знати – не любить, коли його обганяють. Він і за кермом такий, і на роботі".

Вона ж розповіла автору, як її чоловік "суворістю, майже жорстокістю" змусив собаку вилизувати йому руки.

"На дачі живуть три кішки і два пси у вольєрі (обидві дуже шерстисті). Навесні вичісувати шерсть у псів – улюблена робота батька. Чеше він ретельно, довго, може, про щось своє думає. Отож, Ковбой любить коли його вичісують, аж хвостом виляє, а для другого собаки чомусь радості в цьому мало. Терпить, потім зуби показує, а то і хапати починає", - розповіла вона .

"Один раз Віктора це дуже зачепило, і пішла якась дуель між господарем і величезним псом. "Він не тільки терпіти буде моє добро, а і дружити з кішкою. Не можна бути таким злісним, нехай добрішає". Собаку він переміг суворістю, майже жорстокістю, і тепер кусака при вичісуванні лиже господарю руку", - зазначила дружина Януковича.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування