Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко порадив прокурорам "вчити матчасть". Йому дали перерву

Середа, 21 вересня 2011, 11:20

Суд у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оголосив перерву до 9:15 наступного вівторка, 27 вересня.

Про це повідомив суддя Сергій Вовк під час судового засідання.

Перерву було оголошено через те, що на засідання 21 вересня з’явився лише один свідок.

Водночас, свідок Крупко, якого повинні були допитувати у суді, на це засідання не з’явився та не направив до суду жодних телеграм із цього приводу.

Засідання у середу було завершено допитом свідка Олексія Прилипка. Наприкінці допиту він повторив, що не отримував прямої вказівки від Луценка прийняти працівника на роботу.

Водночас, Прилипко чув від заступника міністра внутрішніх справ Валерія Мельника про рекомендацію взяти на роботу "людину Луценка".

Однак сам Прилипко не бачить у цьому порушень, адже документи Приступлюка перевіряв кадровий відділ, а чиясь рекомендація при прийомі на роботу у відділ розвідно-розшукової діяльності є звичним явищем.

Коли прокурор запитав свідка, чи могла потрапити на роботу в департамент розвідно-розшукової діяльності людина з вулиці, Луценко сказав:

"Засекречена інформація навіть про адресу цього підрозділу. Як туди можна прийти з вулиці? Лабанов, ти хоч вчи матчасть!".

"Лобанов, не плачте, не скаржтесь", - додала Ірина Луценко.

Зазначимо, прізвище прокурора насправді Лобань, але захист викривлює його прізвище.

Коли прокурори почали повторювати запитання, відповіді на які вже давалися в ході слідства, Юрій Луценко сказав: "У вас так швидко вивітрюється з голови! Що ви будете на 148-му (свідку) робити, Лобанич?".

"Я вам пояснюю, бо ви не можете зрозуміти самі (кадрову політику МВС). "Спасибі" б сказали", - заявив Луценко прокурорам.

Як відомо, 27 вересня у тому ж Печерському райсуді Києва продовжиться розгляд справи проти Юлії Тимошенко під головуванням судді Родіона Кірєєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування