Королевська: зроблю так, як вирішить Тимошенко

Середа, 21 вересня 2011, 19:34

Депутат від БЮТ Наталя Королевська очолить Українську соціально-демократичну партію, якщо так вирішить лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Для початку, потрібно розуміти в якому форматі піде опозиція на вибори", - розповіла депутат в ефірі телеканалу ТВі.

"Якщо це буде БЮТ, то в нього входять три партії: партія "Реформи і порядок", Українська соціально-демократична партія та "Батьктівщіна". Юлія Тимошенко очолює блок Юлії Тимошенко, і я думаю, вона буде приймати рішення, в якому форматі і хто буде учасником виборчого процесу", - заявила вона.

Коментуючи інформацію про можливість свого обрання лідером партії УСДП, Королевська заявила: "Я зроблю так, як вирішить Юлія Тимошенко".

"Це її рішення, вона лідер блоку Юлії Тимошенко", - підкреслила вона.

"На вибори я, безумовно, все від себе залежне зроблю, щоб піти в складі блоку Тимошенко", - уточнила Королевська.

"Завдання наше буде в першу чергу взагалі визначитися, що буде з опозицією. Я недавно запропонувала, щоб Комітет опору диктатурі прийняв рішення, що його очолює Юлія Тимошенко, щоб припинили маніпуляції про лідерів опозиції, півлідерів опозиції", - розповіла вона.

Депутат зазначила, що "не завжди дотримується думки, що тільки єдиний фронт опозиції може відстояти, наприклад, бюджет".

"На жаль, опозиція, будучи навіть сьогодні єдиною в парламенті не зможе значно вплинути на зміну бюджету", - вважає політик.

"Ми побачили, що єдина сила в країні, яка може примушувати владу приймати в необхідні рішення або не допускати прийняття шкідливих рішень, це тільки самоорганізація громадянського суспільства", - уточнила Королевська.

"Завдання зараз організувати активний громадянський рух", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування