Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ландік сидить у харківському СІЗО в "стандартній" камері

П'ятниця, 23 вересня 2011, 09:19

Депутат луганської міськради Роман Ландік, обвинувачуваний у побитті дівчини, перебуває в харківському СІЗО після екстрадиції з Росії.

"Він був доставлений у харківський ізолятор близько 15 години 21 вересня", - сказав "Сегодня" прес-секретар управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Юрій Чумак.

"Його (Ландіка) переправляли до нас автозаком (автомобіль для перевезення ув'язнених) від кордону. Чим його везли до кордону, ми не знаємо", - додав він.

Ландіка помістили в стандартну 4-місну камеру до трьох арештантів.

"Звичайні умови в камері СІЗО, там є все необхідне. Там є туалет, вода й ліжка. У нас ліжка не суперсучасні, але й не жахливі, не страшні. Звичайні умови для звичайної камери", - розповів Чумак.

За його словами, Ландік на умови утримання й стан здоров'я не скаржиться.

Пробуде Ландік у Харкові недовго, найближчим етапом його відправлять у Луганське СІЗО.

Точної дати прибуття депутата в Луганськ ніхто не знає, однак, як повідомило виданню джерело в обласній прокуратурі, оформлення документів займає 2-3 дні й, швидше за все, Романа Ландіка доставлять уже в суботу-неділю.

У міліції говорять, що щойно Ландік прибуде в Луганськ, на нього чекає допит і пред’явлення обвинувачення.

До суду справа має відправитися не пізніше 7 жовтня.

Як відомо, Роман Ландік у липні накинувся з кулаками на дівчину Марію Коршунову в ресторані в Луганську. Вона отримала струс мозку й численні забиття.

Ландік зник разом із дружиною, але його затримали в Росії під Краснодаром.

Адвокат потерпілої Ігор Зазимкін повідомив газеті, що Марія вже добре почувається, зараз вони чекають приїзду Ландіка, щоб офіційно висунути претензії.

"Мені ще потрібно чітко визначитися з позицією, питання ж іде не лише про суму… Поки його немає, які можуть бути переговори", - сказав адвокат.

За інформацією "Сегодня", дружина Романа Ландіка Ганна очікує народження дитини в листопаді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування