Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступника Костусєва і макіївського слідчого взяли на хабарі

П'ятниця, 23 вересня 2011, 15:41

Генеральна прокуратура порушила стосовно вiце-мера Одеси Миколи Iльченка кримiнальну справу за одержання хабара в особливо великих розмiрах.

Про це повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" в прес-службi прокуратури Одеської областi в п'ятницю.

Адвокат затриманого не має вiдомостей про долю свого пiдзахисного i досi не отримав жодних документiв, пов'язаних iз затриманням чиновника або порушенням стосовно нього кримiнальної справи.

Джерело агентства "Iнтерфакс-Україна" в прокуратурi Одеси повiдомило, що нинi Iльченко перебуває в Лук'янiвському СIЗО в Києвi. У столичних силових структурах немає офiцiйного пiдтвердження цiєї iнформацiї.

Крiм того, джерело зазначило, що, окрiм Iльченка, правоохоронцi мали намiр затримати ще двох високопоставлених чиновникiв Одеської мiськради - першого вiце-мера Одеси Сергiя Черненка та вiце-мера Одеси Олександра Орлова, який вiдповiдає за питання будiвництва.

Проте обидва чиновники перебували не в Одесi. Зокрема, за даними джерела агентства в Одеськiй мiськрадi, вiце-мер Олександр Орлов нинi перебуває у вiдпустцi в Iспанiї. Мiсцезнаходження Черненка невiдоме.

За словами спiвробiтника департаменту iнформацiї та зв'язкiв iз громадськiстю Одеської мiськради Ганни Осипчук, мер Одеси Олексiй Костусєв вiдбув до Києва.

Також прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу щодо старшого слідчого макіївської (Донецька обл.) податкової міліції за фактом здирництва й одержання хабара, повідомляє прес-служба прокуратури.

Як говориться в повідомленні, проведеною перевіркою встановлено, що підозрюваний керував слідчою групою, що робила обшук в офісному приміщенні одного з макіївських ТОВ.

Під час обшуку старший слідчий почав вимагати у директора фірми хабар у розмірі $8 тис.

Натомість він обіцяв не вилучати оргтехніку, печатки, штампи і документи фінансово-господарської діяльності. Увечері цього ж дня директор передав підозрюваному частину суми в розмірі 5 тис грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...