Азаров: чи морально молодій дівчині бити літнього міністра?

П'ятниця, 23 вересня 2011, 18:47

Той вид протесту, який обрала студентка по відношенню до міністра освіти України Дмитра Табачника, не прикрашає цю дівчину.

Про це написав у своєму Facebook прем'єр Микола Азаров, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"У мене не було таких інцидентів. У світовій політичній практиці, на жаль, такі ситуації мають місце. Усім такі випадки відомі. Наприклад, з прем'єр-міністром Італії", - нагадав Азаров.

На його думку, "тут стоїть питання моралі".

"Чи морально молодій дівчині публічно в присутності іноземних гостей України наносити образи набагато більш літній в порівнянні з нею за віком людині? Наскільки це відповідає культурі поведінки, етики, вихованості?", - задався питанням прем'єр.

"Перш за все, вона повинна була поставити себе на його місце, тобто уявити, як би вона себе відчувала в такій ситуації. Адже їй ніхто не заважав, наприклад, перед входом стояти з плакатом, на якому вона могла написати все, що вона думає про Табачника", - зазначив Азаров.

"І гості, які входять, могли б прочитати, і тим самим мета протесту була б досягнута. Те, як це було зроблено, на мій погляд, не прикрашає цю дівчину", - резюмував прем'єр.

Як відомо, 17-річна студентка Києво-Могилянської академії Дарина Степаненко вдарила міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника букетом квітів під час Саміту міністрів освіти СНД.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування