Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проект бюджету нагадав бютівцю фільми про вампірів

Субота, 24 вересня 2011, 12:06

Опозиція не виключає хвилі соціальних протестів через проект бюджету на 2012 рік.

Про це заявив нардеп від партії "Батьківщина" Андрій Павловський в ході експертного опитування, проведеного Інститутом Горшеніна, передає ЛігаБізнесІнформ.

За його словами, всі соціальні показники в проекті знижені, навіть прожитковий мінімум розрахований на застарілій методологічній базі, яка суттєво занижує реальну цифру.

"Коли я дивлюся на останній бюджет, я думаю, чому останнім часом так популярні серед молоді фільми про вампірів - про те, як можна вижити за рахунок смерті інших людей", - зазначив Павловський.

"От саме цей бюджет яскраво демонструє нам, що уряд продовжує, всупереч своїм передвиборним обіцянкам, пити кров українського народу", - сказав він.

Парламентарій зазначив, що у нього створюється враження, ніби уряд не розуміє, що своїми антисоціальними діями викликає масове народне обурення.

Павловський також не виключає, що саме для того, щоб збити хвилю народного обурення, "режим Януковича завчасно кинув лідерів опозиції до в'язниці".

Він також зазначив, що уряд мав намір скасувати пільги ряду соціально незахищених груп для того, щоб прибрати підстави для звернення громадян до судів за компенсаціями.

Павловський переконаний, що, незважаючи на це, народ буде змушувати владу якщо не виконувати свої обіцянки в повному обсязі, то хоча б дотримуватися якихось мінімальних соціальних гарантій.

І як приклад парламентарій згадав нещодавній штурм парламенту афганцями і чорнобильцями.

Раніше Верховна Рада відмовилася відхилити проект держбюджету на 2012 рік і прийняла його до розгляду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування