Путін запізнився до Януковича і Медведєва

Субота, 24 вересня 2011, 17:53

Президент Віктор Янукович вважає день з'їзду "Єдиної Росії" символічним днем ​​для України.

Про це він сказав в ході зустрічі з президентом РФ Дмитром Медведєвим у їх ході зустрічі в Завидово (РФ), повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я прийняв Ваше запрошення і приїхав для того, щоб у цей символічний день для Росії, я впевнений, і для України, бути поруч з Вами", - сказав Янукович Медведєву.

Як повідомлялося, на з'їзді "Єдиної Росії" в суботу Медведєв запропонував підтримати кандидатуру прем'єра РФ Володимира Путіна на посаду кандидата в президенти від партії, а Путін цю пропозицію прийняв.

У той же час, Медведєв закликав свого колегу обговорити, в тому числі, і найбільш складні питання двосторонніх відносин.

Свою зустріч з Януковичем глава російської держави почав з того, що проінформував його про останні події російського політичного життя.

"От щойно ми з'їзд провели, визначили підхід партії та основних політичних діячів до майбутніх кампаній. Це важливо, звичайно, для Російської Федерації. З урахуванням того, що ми друзі і зобов'язані регулярно спілкуватися, приймати рішення, це, напевно, має і деяке значення для України", - сказав Медведєв.

Як передає агентство, прем'єр РФ Володимир Путін приєднався до переговорів через хвилин двадцять після початку зустрічі двох лідерів.

Він прибув у підмосковну резиденцію "Завидово" на вертольоті.

Раніше на інвестиційному форумі в Сочі Путін заявляв, що розраховує поговорити з Януковичем "не просто як з сусідом, але і як з другом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News