Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко застерегла Януковича від здачі труби

Вівторок, 27 вересня 2011, 19:41

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко застерігає президента Віктора Януковича від здачі газотранспортної системи.

Про це вона заявила під час технічної перерви у суді, повідомляє її офіційний сайт.

Тимошенко заявила, що у своєму виступі у стадії дебатів розповість як і хто фальшував кримінальну справу проти неї.

Екс-прем’єр обіцяє, що за допомогою документів доведе, що жодного порушення закону з її боку не було.

"Але зараз мене хвилює не те, що робиться у цьому процесі, тому що цей абсурд очевидний не тільки в Україні, але й за її межами", - сказала вона.

"Мене зараз більш за все хвилює те, що під прикриттям таких пропагандистських речей, як ця газова справа, вони, по суті, приступили до здачі головного стратегічного об’єкту нашої держави - ГТС", - заявила Тимошенко.

Вона зазначила, що якщо порівняти приблизну вартість будівництва газогонів Північний потік, Південний потік і Набукко, то в цих ринкових умовах українська ГТС буде коштувати більше 200 мільярдів євро.

Тимошенко додала, що ця сума дорівнює 5 бюджетам країни.

"Зараз під прикриттям нібито невигідних контрактів, після того, як здали територію під Чорноморський флот, приступили до здачі ГТС", - сказала вона.

Екс-прем’єр наголосила, що замість того, що захищати інтереси української держави, режим Януковича фактично позбавляє українців права власності на стратегічно важливий об’єкт вартістю більше 200 мільярдів євро.

Тимошенко наголосила, що саме це і є справжнім злочином.

Вона також попередила тих можливих учасників процесу позбавлення України ГТС, що "ця влада піде, у цьому немає жодного сумніву, тому що народ України сьогодні вже зрозумів, наскільки глибокого його ввели в оману".

"І ГТС, і Чорноморський шельф беззаперечно будуть поновлені у власності держави", - підкреслила вона.

"Тому я раджу всім, хто хоче брати участь в авантюрі навколо головної власності держави (ГТС) добре про це подувами, тому що це будуть викинуті на вітер гроші, тому що Україна нікому ніколи не віддасть свою стратегічну власність", - резюмувала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування