Прокурор визнала помилки у справі Тимошенко

Четвер, 29 вересня 2011, 15:56

Прокурор Лілія Фролова вважає технічною помилкою датування 31 квітня низки документів, долучених до матеріалів справи екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це Фролова заявила сьогодні під час перерви у засіданні Печерського райсуду Києва, передає УНІАН.

"Я вважаю, що це технічні помилки, слідчий допустив такі помилки, це дійсно мало місце – постанова винесена 31 квітня, в день неіснуючий у календарі, але ж ці помилки ніяк не впливають ні на легітимність, ні на допустимість доказів, отриманих у справі", - сказала Фролова.

Представник державного обвинувачення підкреслила, що провину Тимошенко доведено у повному обсязі.

"І це ми сказали у своїх дебатах, проаналізувавши всі зібрані на стадії слідства і досліджені в суді докази, і висловили свою позицію щодо покарання", - підкреслила вона.

Як повідомлялося, адвокат Олександр Плахотнюк заявив про численні порушення у справі проти екс-прем’єра Тимошенко щодо перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з РФ у 2009 році.

Серед іншого, він заявив, що про фальсифікацію матеріалів кримінальної справи проти Тимошенко свідчить те, що слідчими Генпрокуратури оформлялись процесуальні документи неіснуючими в природі календарними датами.

Зокрема, в матеріалах справи є два протоколи огляду документів від 31 квітня 2011 року та дві постанови про приєднання до кримінальної справи документів від 31.04.2011.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування