Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович натякнув європейцям, що не хоче "бюрократичного папірця"

Четвер, 29 вересня 2011, 17:14

Президент Віктор Янукович заявив, що угода про зону вільної торгівлі з ЄС має сприяти розвитку економіки, а не бути "бюрократичним папірцем".

Про це Янукович сказав на брифінгу для преси після зустрічі із президентом Польщі Броніславом Комаровським, передає Обком з посиланням на Уніан.

Президент зазначив, що сьогодні угода про зону вільної торгівлі між Україною і Європейським Союзом перебуває на завершальному етапі підготовки.

Президент висловив переконання, що воно сприятиме руху товарів, створенню нових робочих місць і взагалі розвитку економіки.

Він зазначив, що Україна свідомо підходить до підписання цієї угоди, щоб це "був не просто черговий бюрократичний документ, а були створені реальні умови для поліпшення економіки й поліпшення життя людей".

Тим часом, глава польського МЗС Радослав Сікорський заявив журналістам, що треба було багато зусиль, щоб Віктор Янукович зміг брати участь у саміті Східного партнерства.

"Україна буде представлена так, як майже всі інші країни Східного партнерства - на найвищому рівні, за участю президента Віктора Януковича", - сказав Сікорський, слова якого наводить газета Дело.

"Звичайно, для цього потрібна була інтенсивна дипломатична діяльність на всіх рівнях - президентському, прем'єрському й моєму... Важливу місію виконав екс-президент Олександр Квасьневский, і є результат", - додав Сікорський.

"Сама Юлія Тимошенко заявила, що угода про асоціацію більш важлива для українського народу і її справа не повинна бути тут заручником. Та й влада України теж зробила кроки назустріч", - відзначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...