Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович собі на лоба поставить клеймо диктатора - Тимошенко

Четвер, 29 вересня 2011, 21:42

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що вирок у її справі поставить клеймо диктатора на президенті Вікторі Януковичу.

Про це вона заявила у четвер під час дебатів в Печерському райсуді Києва, повідомляє її прес-служба.

"На наступному тижні, а може на цьому, обвинувальний вирок буде винесено, і я не сумніваюся в цьому, я просто знаю, що тут йде пряма відеотрансляція тим, хто це замовляв", - сказала Тимошенко, перевівши погляд у бік камери спостереження, яка знаходить у залі над кондиціонером.

"Я ні в якому випадку, ні за яких обставин ніякими в’язницями, ніякими СІЗО не підкорюся тим порядкам, які ви хочете встановити", - наголосила вона.

Лідер партії "Батьківщина" також додала, що "паркани, які оточують Лук’янівське СІЗО і Межигір’я зроблені з одного металу".

"Але я там, у Лук’янівському СІЗО, маю менше страху, аніж Янукович за дротом Межигір’я, і маю більше свободи, ніж він за тим дротом, тому що я нічого не зробила проти своєї країни, а він це робить щоденно. Це він мусить боятися і відчувати себе невільним", - підкреслила вона.

"Це буде вирок не мені - це буде вирок, по-перше, всій системі правосуддя, тому що рано чи пізно всі дізнаються про те, що тут відбувалося. По-друге, це буде вирок цій системі силових структур - СБУ, прокуратурі - тому що там кожному клеймо треба буде поставити, що ви фальшуєте справу і що ви займаєтесь політичними репресіями", - заявила Тимошенко.

"Це однозначно буде вирок не мені - це буде вирок Януковичу, тому що він собі на лоба поставить клеймо, що він просто є диктатор і що він позбавляє всіх елементів демократичного суспільства", - резюмувала Тимошенко.

"Те, що нинi я перебуваю у в'язницi, це, безумовно, i рiшення, i виконання, i креатив Януковича", - додала вона.

Екс-прем'єр під час дебатів в суді виступала більше чотирьох годин. Під час виступу Тимошенко неодноразово висловила переконання, що її засудять.

Засідання у справі продовжиться у п’ятницю, о 9:00.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування