Литвин ініціюватиме декриміналізацію вже на наступному тижні

П'ятниця, 30 вересня 2011, 18:38

Верховна Рада 5 жовтня розгляне питання щодо включення законопроектів про декриміналізацію економічних злочинів до порядку денного нинішньої сесії.

Про це повідомив спікер парламенту Володимир Литвин під час робочої поїздки до Житомирської області, передає УНІАН.

Литвин зазначив, що у парламенті зареєстровано кілька законопроектів з цієї тематики: внесені як президентом, так і народними депутатами.

Керівник парламенту повідомив, що у проекті розкладу засідань Верховної Ради на 4-7 жовтня на середу заплановано розгляд включення до порядку денного сесії одного з таких проектів.

"Аналізуючи вчора запропонований проект розкладу засідань на наступний пленарний тиждень, я доручив, щоб поставили разом із цим законопроектом і законопроект президента України для включення до порядку денного", - сказав Литвин, висловивши упевненість у тому, що парламент включить до порядку денного сесії відповідні документи.

"Подальша робота при внесенні змін і доповнень до цих законопроектів покаже розміщення сил, зокрема, щодо поправок, які містяться в інших законодавчих ініціативах депутатів", - зауважив він.

Спікер додав, що на засіданні погоджувальної ради у понеділок запропонує розглянути включення до порядку денного всіх законопроектів з цієї тематики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування