"Батьківщина" закликає Кличка не бути одним блоком в двох місцях

Понеділок, 10 жовтня 2011, 19:56

Участь у мітингу опозиційних сил біля Печерського суду вже погодила більшість опозиційних до нинішньої влади партійних організацій та громадських об'єднань Києва.

Про це повідомив глава Київської міської партійної організації "ВО "Батьківщина", депутат Юрій Одарченко, якого цитує прес-служба столичної парторганізації.

Депутат пропонує Блоку Віталія Кличка приєднатися до участі у мітингу під Печерським судом.

"За час з початку розгляду судової справи щодо Юлії Тимошенко і до сьогодні, ми не бачили серед лав опозиціонерів соратників Віталія Кличка. У наметовому містечку не було жодного представника цієї політичної сили. Тож з ким наразі Блок Кличка та кого представляють його депутати у Київраді - велике питання", - говорить депутат.

За його словами, кличківці мають проявити свою позицію: "В кінці кінців кияни мають зрозуміти - Кличко з опозицією чи з владою, бо не можна бути одним блоком в двох місцях".

Також Одарченко повідомив, що якнайбільша чисельність прихильників опозиції гарантуватиме проведення мирної акції.

За його інформацією, вже з 6-ї години ранку проходитиме формування "масовки" з числа амністованих громадян на підтримку Януковича та Кірєєва.

"Наскільки мені відомо, громадян  збиратимуть у трьох напрямках - на Банковій зі сторони вул. Інститутської, зі сторони вул. Лютеранської та, безпосередньо, біля Печерського суду", - заявив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування