Янукович і Кº винесли собі вирок - Комітет опору

Вівторок, 11 жовтня 2011, 18:04

Комітет опору диктатурі закликає до громадянського спротиву режиму президента Віктора Януковича.

Про це йдеться в заяві Комітету опору диктатурі з приводу винесення вироку Юлії Тимошенко.

"Сьогодні організоване злочинне угруповання, яке перебуває при владі в Україні, скоїло тяжкий злочин. Нахабно і зухвало, без будь-яких юридичних підстав правлячий режим виголосив незаконний "вирок" опозиційному лідеру Юлії Тимошенко", - йдеться в заяві.

"Ганебна вистава у Печерському райсуді, яку три з половиною місяці розігрувала влада та перевертень у мантії, завершилася цинічною розправою режиму з політичним опонентом", - зазначили в КОД.

Політики вважають, що "вирок Тимошенко - це спроба знищити опозицію, це виклик усьому демократичному світу".

"І в Україні, і в світі ніхто не має ілюзій щодо природи і суті Печерського судилища - всім зрозуміло, що це був не кримінальний процес, а політичний. І ніхто - ні український народ, ні світова спільнота - ніколи не повірять у непричетність до цього дійства Віктора Януковича", - йдеться в заяві.

"Саме він та його олігархічно-мафіозний клан ініціювали розправу над лідером опозиції та безпосередньо нею керували. А тому злочинний вирок Тимошенко - це, насправді, вирок самому Януковичу і Кº. Місця в цивілізованому світі їм більше немає", - вважають в КОД.

Опозиціонери закликали українців "гуртуватися, вистояти і перемогти".

"Брутальний наступ режиму Януковича має наштовхнутися на громадянський спротив усього українського суспільства. У цієї влади немає майбутнього, вона повинна піти геть", - сказано в заяві.

В свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" заявила, що "рано чи пізно відповідальність понесуть замовники, організатори і виконавці фальшованих справ проти опозиції".

"Янукович, криміналізувавши країну, знищуючи свободи та демократію, проводить політику, яка суперечить європейській політичній культурі. Він ставить під загрозу європейську інтеграцію і саму історичну перспективу України", - додали в партії.

"Його більше цікавлять золоті унітази, межигірське лігвище та сухолуцькі мисливські угіддя. Українцям така влада не потрібна. Вже сьогодні чути, як біля Печерського суду по режиму Януковича калатають дзвони", - йдеться в заяві.

"Янукович перейшов межу, за якою вже не діють ані Конституція, ані закони, межу, за якою влада тримається лише на багнетах силових структур. Сьогодні вони почали з де-факто військового стану на Хрещатику, а надалі в такому стані хочуть тримати всю країну", - заявили в "Батьківщині".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування