Яценюк збиратиме підписи противників Януковича

Середа, 12 жовтня 2011, 19:59

Партія "Фронт змін" ініціює збір підписів серед громадян проти президента Віктора Януковича.

Про це повідомив лідер партії, депутат від НУНС Арсеній Яценюк, якого цитує прес-служба партії.

Він зазначив, що вирок колишньому екс-прем’єру Юлії Тимошенко став апогеєм дій влади, яка почала з неконституційної зміни Конституції, неконституційного формування коаліції у Верховній Раді.

"Апогеєм цих подій стало знищення демократії, політичне переслідування і ув’язнення політичних опонентів. Немає жодного сумніву в тому, що влада на цьому не зупиниться", - зазначив Яценюк.

"Акція "Україна проти Януковича!" - це перший крок, який мають зробити українці: висловити свою позицію по відношенню до чинного президента. Я прошу українців подолати страх. Я звертаюсь до українців із закликом: не бійтеся, скажіть "НІ" цьому президенту", - уточнив він.

Яценюк повідомив, що на головних вулицях і площах міст всі громадяни зможуть прийти до наметів акції і поставити свій підпис під зверненням до президента, яке закінчується словами "Я голосую проти Вас!".

Він вважає, що це буде перше народне волевиявлення і доказ того, що люди боротимуться за себе, що це не просто політична боротьба двох-трьох політиків, це боротьба мільйонів українців за своє майбутнє.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування