У Білорусі порушили "політичну" справу проти відомого музиканта

Четвер, 13 жовтня 2011, 16:53

Проти лідера групи Ляпіс Трубецькой Сергія Міхалка в Білорусі порушено справу за сміливі висловлювання проти діючої влади.

Про це повідомляє "Білоруський партизан" з посиланням на джерела.

Так, за даними видання, справу порушила прокуратура Центрального району Мінська, за місцем проживання музиканта. Його хочуть звинуватити в образі президента Лукашенка.
 
Сам музикант зараз перебуває на гастролях у Росії й поки відмовляється від розгорнутих коментарів.

"Я не знаю подробиць. Дійсно, додому принесли повістку з вимогою з'явитися на допит у прокуратуру. Повістку залишили матері, яка у цей момент була вдома. Буду в Мінську - розберемося", - сказав "Білоруському партизану" Міхалок.
 
Нещодавно Міхалок дав кілька скандальних інтерв'ю, які й викликали ненависть білоруської влади. 

"Ніякий він не президент. Він зібрав навколо себе "чорні" бригади й улаштував геноцид білоруського народу", - говорив Міхалок про Лукашенка.

"Це людина, що ненавидить свій народ і в найкращому разі заслуговує на справедливий суд. Але такі злочинці як Лукашенко, не залишають свідків своїх злочинів", - говорив він в інтерв'ю інтернет-телебаченню 1tvnet.ru..

Раніше група Ляпіс Трубецькой потрапила в список "заборонених", які не повинні з'являтися в радіоефірах і на телебаченні Білорусі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування