Тігіпко вважає, що афганці перейшли з теми пільг на політику

П'ятниця, 14 жовтня 2011, 14:01

Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко бачить у вчорашній заяві афганців про оголошення масової мобілізації тільки політику.

Про це він заявив в ході XI економічного форуму "Економічна інтеграція - національні пріоритети", який проходить у Трускавці, пишуть "Коментарі".

"Коли ми говоримо про групу людей, які вчора зробили відповідну заяву, мені здається, що йде розмова не про ці речі (не про соціальні пільги) - йде розмова про політику. І якщо люди хочуть займатися політикою, і хочуть мобілізовувати своїх прихильників на ці політичні акції - це їхня справа. Вони мають право на це", - сказав він.

При цьому він підкреслив, що урядова робоча група на чолі з ним виконала абсолютно всі умови "афганців".

"Я готовий з ними розмовляти про соціальні пільги, хоча, на мій погляд, ми зробили все, що ми могли. І всі вимоги всіх учасників військових дій в Афганістані виконали", - зазначив Тігіпко.

Віце-прем'єр підкреслив, що уряд задовольнив вимоги афганців стосовно допомоги інвалідам, матерям, які залишилися без синів, сім'ям померлих афганців, а також щодо оздоровлення соціальної категорії.

"Вони братимуть участь наступного року в розподілі всіх путівок, які будуть у МОЗ та Мінсоцполітики. Хто хоче займатися політикою - будь ласка. Дорога відкрита", - підкреслив Тігіпко.

Як повідомляли ЗМІ, у четвер у зв'язку з обшуком у квартирі голови організації воїнів-афганців "Ніхто крім нас" була оголошена загальна мобілізація. Пізніше інформація була спростована - малася на увазі не мобілізація, а загальна активізація громадськості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування