Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Парламентська опозиція викликає на килим Могильова

Понеділок, 17 жовтня 2011, 12:01

Опозиція вимагає заслухати міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова в рамках години запитань до уряду у п’ятницю.

Як заявив на погоджувальній раді лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, ця пропозиція є спільною від обох опозиційних фракцій.

За його словами, парламент повинен заслухати інформацію щодо не допуску на судове засідання у справі Юлії Тимошенко опозиційних депутатів, а також щодо переслідувань деяких з них, зокрема, бютівця Євгена Суслова.

"Тих, хто активно працював в суді, зокрема йдеться про Євгена Суслова, мало того, що ледве не заарештували, так ще й влаштували штурм у його помешканні", - зазначив Кириленко.

Як повідомив лідер фракції, БЮТ також вимагає створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування "нападу на помешкання та приймальню народного депутата".

"Це стосується не тільки Суслова, а й інших опозиційних депутатів, які захищають права громадян", - підкреслив Кириленко.

У свою чергу голова Верховної Ради Володимир Литвин висловив згоду з цією пропозицією, однак зауважив, що регламентний комітет має точно визначити межі та вимоги до приймалень народних депутатів.

"Треба визнати, що ми трохи зловживаємо цим своїм правом, оскільки вже на кожному наметі і на кожному дереві пишуть, що це власність народного депутата", - додав Литвин.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування