Луценко не переслідував Колеснікова - депутат

Понеділок, 17 жовтня 2011, 22:56

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, будучи на посаді, не переслідував нинішнього віце-прем'єра інфраструктури Бориса Колеснікова.

Про це заявив депутат від НУНС Юрій Гримчак в ефірі телеканалу ТВі.

"Це міф, що Луценко когось переслідував. І спроба списати все, що відбувається, на Колеснікова або Ахметова - це спроба відвести від тих, хто були замовниками, а замовник у нас один - Віктор Федорович Янукович. Виконавці - Генпрокуратура і слідчі" , - сказав Гримчак

За його словами, Колесніков прекрасно обізнаний про те, що справа проти нього порушувала Генпрокуратура, і вона ж проводила його затримання.

Гримчак також повідомив, що 17 жовтня відбувався допит свідків звинувачення, яких налічується 148 осіб. З них в понеділок були допитані 18.

"Всі вони підтвердили законність дій Юрія Луценка на посаді", - зазначив депутат.

На думку парламентарія, кримінальні справи проти Юрія Луценка та Юлії Тимошенко написані "під копірку", оскільки обидва звинувачуються за однією і тією ж статтею - перевищення службових повноважень.

Обвинувачення не передбачає конфіскації майна, проте передбачає відшкодування збитків для МВС з боку Луценка і для НАК "Нафтогаз Україна" з боку Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування