Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ландік-старший: Моя дружина - у психлікарні, у мене жахливий діагноз

Середа, 19 жовтня 2011, 12:51

Депутат від Партії регіонів Володимир Ландік вважає, що його сім'ю збираються знищити.

Про це він сказав в інтерв’ю "Обкому", коментуючи справу свого сина Романа Ландіка, обвинуваченого у побитті дівчини в ресторані.

На питання, як, на його думку, буде далі розвиватися ситуація з його сином, Ландік відповів:

"Я думаю, надалі почнуть підкидати наркотики, зброю, будуть далі займатися дискредитацією".

На ремарку журналіста, "чи не забагато честі - підкидати йому наркотики", депутат зазначив:

"Ну, якщо взялися, то їм же потрібен остаточний результат"! Дружина от у мене лежить у психіатричній лікарні, може збожеволіти. Правильно? Син у в'язниці, я не вилажу з лікарні, у мене жахливий діагноз. Їм треба, щоб вся сім'я вимерла! От і все!"

Водночас він не захотів уточнювати свій діагноз.

"Я не хочу називати. Жахливий. Ось довели до цього. Я на 7 кілограмів схуд за цей час. І худну далі. Про діагноз можна здогадатися", - сказав він.

Ландік також розповів, що міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов ще до інциденту з його сином погрожував йому.

"Він мені сказав: "Ми за тобою, братику (так і сказав - "братику"!), будемо дивитися, будемо слухати, і доля Гонгадзе тобі здасться раєм!", - заявив Ландік.

Крім того, депутат вважає, що відео, на якому його син б'є дівчину в ресторані, змонтовано.

"Оте, шо тягає довго (дівчину за волосся - УП) - вам це все змонтували, а ви будете говорити, що це довго! Це одне і те ж вам показуватимуть 200 разів! Але вам ніде не показують, як він змивав кров. І мало того, в матеріалах слідства взагалі відсутнє те, що його вдарили. І тільки зараз, при очних ставках, це дописали. А коли рішенням Луганського суду його ізолювали, то представили це так, що він "з незначної причини" почав її бити. Тобто підійшов і ні з того ні з сього почав її лупасити!", - обурився він.

Ландік вважає, що слідство повинно було почати розслідування інциденту з того, що першою його сина вдарила дівчина.

"...Якщо першим вдарили мого сина в одному і тому ж ресторані - чому не порушено кримінальну справу проти того, хто його бив? У сина, можливо, була неадекватна реакція на отриману травму, є висновок психіатричної експертизи, де чітко написано, що він міг нічого не пам'ятати і діяти...", - заявив він.

На питання, чи вірить він сам в це твердження психіатричної експертизи, Ландік відповів:

"Звичайно, вірю! Бо я ж сина знаю! Він же ніколи не бився, ніколи не хуліганив, у нього ніколи не було ніяких приводів у міліцію. І раптом таке!"

Він також звинуватив міліцію у спробах фальсифікувати справу його сина.

"...Саджати (в ізолятор тимчасового утримання в Краснодарі) його не було за що, і вони його тиждень тримали в ІТУ, поки луганська міліція машиною, з нарочним, не привезла документи, в яких значилося, що він підозрюється у вбивстві, розбійному нападі на якихось таксистів, різанині і так далі", - заявив Ландік.

Як відомо, раніше Ландік-старший розповідав, що Могильов наказав ампутувати його сину ноги.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування