У Раді обговорюють, як "гади-чиновники жирують у санаторіях" з коханками і коханцями

Середа, 19 жовтня 2011, 13:57

Під час розгляду закону про відновлення виплат дітям війни у Верховній Раді спалахнула дискусія навколо державних видатків на утримання чиновників.

Зокрема, автор законопроекту Олег Ляшко заявив, що пенсіонери і діти війни не можуть собі купити ліки, тоді як чиновники "жирують".

"Зараз діти війни отримують 42 гривні доплати до пенсій, а мають отримувати 250! Нинішня влада перед виборами обіцяла дітям війни у повному обсязі виконувати вимоги закону. Казали, що візьмуть гроші з тумбочки, після виборів прийшли до влади, беруть гроші з тумбочки, але тільки для себе. І тумбочку поставили собі", - заявив Ляшко.

Він також запропонував комуністам з’їхати з державних дач, на утримання яких передбачено 150 мільйонів гривень, і перенаправити ці кошти на доплати до пенсій дітям війни.

У свою чергу НУНСівець Олександр Чорноволенко, підхопивши тему Ляшка, заявив, що "ці гади-чиновники жирують у своїх санаторіях не лише з коханками, але й з коханцями, а деякі і з коханками, і з коханцями одночасно".

"Але ще більше вони жирують не у державних санаторіях, а у мисливських господарствах, яким ці гади дали 100 мільйонів з державного бюджету у липні 2011 року, як раз перед тим, як жирувати там із коханцями. 100 мільйонів на приватні мисливські господарства! А на наступний рік вже 500 хочуть! Ці гроші теж треба було б віддати", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...