Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білоруські опозиціонери порадили шукати "Кощієву смерть"

Середа, 19 жовтня 2011, 17:58

Опозиційний білоруський політик Михайло Решетніков поділився з українцями своїм рецептом боротьби з диктатурою.

Свій "декалог" Решетніков опублікував в особистому блозі.

"Враховуючи роки, я підкреслюю, роки виснажливої і часом непомітною з боку боротьби з лукашизмом, мені б хотілося поділитися низкою міркувань з представниками реальної демократичної опозиції в Україні", - написав він.

Першим і головним пунктом білоруський політик зазначив: "Завжди пам'ятайте про свою першорядну задачу - будь-яким шляхом усунення від влади Диктатора, його синів і всієї Сім'ї".

Також Решетніков радить "ретельно фіксувати кожного підгодованого Режимом ката, карателя, вести на них загальнодоступну базу (одну або декілька) даних, на основі якої формувати "чорні списки" для посольств іноземних держав".

Серед настанов опозиціонера є і порада "не брати собі в якості лідерів людей випадкових, слабкодухих, а також заплямованих доведеною співпрацею з Режимом".

Серед іншого Михайло Решетніков вказує на необхідність "постійної контрпропагандистської роботи з рядовими військовослужбовцями, міліціонерами, офіцерським складом".

"Ніколи не ведіть жодних переговорів із владою, ніколи не йдіть на найменші поступки. Диктатура розуміє лише мову сили, параграфи ультиматумів, пункти вироків", - пише політик.

За словами Решетнікова, опозиції необхідно робити акцент на реформи.

"Опозиція повинна не тільки кричати, що не правильно, а й невпинно роз'яснювати, а як це воно правильно", - впевнений він.

Наостанок Решетніков радить шукати "Кощієву смерть":

"Знайте слабке місце Диктатора, показуйте всім "де лежить Кощієва смерть". У білоруському випадку - це психо-статеві патології Лукашенка, у вас, напевно, буде щось інше. Шукайте і знайдете".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування