Ахметов обіцяє захистити вболівальників від Могильова

П'ятниця, 21 жовтня 2011, 20:41

Футбольний клуб "Шахтар" звернувся до своїх уболівальників з проханням не бойкотувати домашні матчі на "Донбас Арені".

Про це йдеться в заяві клубу, опублікованій на офіційному сайті.

"Ми завжди підтримували і захищали наших уболівальників. Цієї ж лінії поведінки клуб має намір дотримуватися і надалі", - наголошується в повідомленні.

"Активні фанати мають повне право на організацію свого вболівання виключно згідно з їх власного бачення і розуміння, ми проти будь-якого прояву цензури", - заявили в "Шахтарі".

"Але при цьому треба розуміти, що дії вболівальників не повинні суперечити законодавству країни і загальнолюдським нормам поведінки", - уточнили в прес-службі.

"Шахтар" проти будь-яких проявів агресії, провокаційних дій, що ведуть до заворушень, використання ненормативної лексики на стадіоні та за його межами. Футбол має бути вільний від політики, екстремістських проявів та ксенофобії", - йдеться в повідомленні.

"Шахтар" готовий "вивчити кожен конкретний випадок ущемлення інтересів уболівальників з боку правоохоронних органів і провести відповідний розгляд".

"Зрозуміло, якщо такі конкретні випадки дійсно є. На цей момент представники ультрас-руху подібної інформації не надали, хоча клуб постійно відкритий для діалогу", - заявили в прес-службі.

Як відомо, фанати "Шахтаря" вирішили відмовитися від підтримки клубу на домашніх матчах, які проходять на "Донбас Арені".

Вони аргументували це все більш наростаючими репресіями з боку органів МВС щодо футбольних фанатів у Донецьку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...