Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель пішла від Тігіпка і придумала своє об'єднання

Субота, 22 жовтня 2011, 12:24

Заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель виходить із партії і створює своє громадське об'єднання.

Про це вона оголосила в суботу під час з'їзду партії в Києві, зазначивши, що не підтримує ідею об'єднання з Партію регіонів.

"Я прошу Сергія Леонідовича прийняти сьогодні мою відставку", - сказала Кужель.

"Я 17 років присвятила створенню середнього класу в Україні. І я не можу увійти в команду, яка знищує цей клас", - зазначила вона.

Водночас Кужель оголосила про створення громадського проекту.

Вона повідомила, що вже складена хартія цього проекту, однак не оголосила його назву.

"Там не буде лідерів. Там буде головний лідер – народ. І ми обкладемо цю свору шакалів такими червоними прапорцями, щоб вони розуміли, що кожен прапорець – це судова реформа, це дерегуляція…", - сказала вона.

Кужель також порадила всім членам партії, які все ж погодяться об’єднуватися з Партію регіонів, не відходити від тих ідей, які існували в "Сильній Україні".

"Я не засуджую нікого, хто прийме інше рішення. Розуміючи, що мафію можна подолати, лише очоливши її, я дуже прошу, щоб кожен із вас, увійшовши в партійну організацію своєї області, став надією для багатьох в області. Я хочу, щоб ви зупинили той "беспрєдєл", який є сьогодні", - зазначила вона.

Після свого виступу під час спілкування з журналістами Кужель зауважила, що порадить тим членам "Сильної України", які не хочу об’єднуватися з Партією регіонів, написати заяву про вихід із партії.

За даними Кужель, на таких членів партії може чинитися тиск.

За її словами, варто також пам’ятати, "що членство в Партії регіонів – це не індульгенція".

Пізніше лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко зауважив, що незважаючи на вихід Кужель з партії, вони все одно будуть робити одну справу.

"Олександра Кужель зробила вибір, але виходячи з її слів, ми будемо робити одну справу", - зауважив Тігіпко, зазначивши, що вони обидва поділяють думку, що країні потрібні чесні чиновники.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування