Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко похвалився, що ставлення в СІЗО виключно позитивне

Понеділок, 24 жовтня 2011, 23:05

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який утримується в Лук’янівському СІЗО, вважає, що персонал ізолятора і конвой розуміють його арешт як політичну розправу.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН, відповідаючи на запитання, як із ним поводиться конвой: як із підсудним чи як із екс-міністром внутрішніх справ?

"Ставлення і персоналу СІЗО, і конвою - виключно позитивне. Звичайно, вони виконують свої функції, але все ж не приховують, що розуміють мій арешт як політичну розправу над опонентом", - сказав екс-міністр.

За словами Луценка, працівники міліції ще бачать різницю між завданнями, які виконувало МВС за його керівництва, і мусить виконувати сьогодні.

"Хто-хто, а вони добре відчули сумне правило: якщо організовану злочинність очолюють керівники правлячої партії, міліція потрібна лише для розгону демонстрацій та арешту опозиції", - зазначив Луценко.

Як відомо, Луценка було затримано 26 грудня 2010 року. Його утримують у Лук‘янівському СІЗО.

Печерський районний суд Києва з кінця травня розглядає справу Луценка.

Екс-міністру інкримінується заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, перевищення влади або службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків, і зловживання владою, вчинене співробітником правоохоронного органу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування