Укрзалізниця повернула Deutsche Bank 700 мільйонів

Вівторок, 25 жовтня 2011, 12:51

Державна адміністрація залізничного транспорту України у жовтні 2011 року повністю розрахувалася за кредит у розмірі 700 млн. дол., наданий Deutsche Bank.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Кредит був використаний на будівництво залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро у Києві.

Кредитні ресурси були залучені на 7 років за відсотковою ставкою London Interbank Offered Rate + 6,5% річних.

За інформацією "Укрзалізниці", всі платежі по кредиту впродовж 7 років сплачувались своєчасно та в повному обсязі.

У межах проекту будівництва залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро в Києві виконані роботи з влаштування залізничної складової мосту, естакад правобережного і лівобережного підходів та Березняківського шляхопроводу, а також автомобільного проїзду з лівого на правий берег та з правого на лівий.

У 2010 році відкрито рух залізничного транспорту, зупиночний пункт "Лівий берег" та автомобільний рух з лівого на правий берег.

У першому півріччі 2011 року відкритий автомобільний рух у зворотному напрямку з заїздом зі сторони Конча-Заспи та автомобільний заїзд зі сторони мосту Патона на лівий берег.

23 серпня відбулось відкриття автомобільного з’їзду на Наддніпрянське шосе у напрямку Конча-Заспи та повного двостороннього руху мостовим переходом.

Нагадаємо, що кредитний договір стосовно кредиту на суму 700 млн. дол. США між Укрзалізницею та Deutsche Bank було укладено 18 жовтня 2004 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування