Українська дружина сина Каддафі: У чоловіка великі зв'язки в Україні

Середа, 26 жовтня 2011, 14:17

У сина Муаммара Каддафі Сейфа Аль Ісламу були великі зв'язки в Україні.

Про це розповіла його дружина Надія в своєму інтерв'ю "Московському комсомольцю", яке вона дала задовго до подій в Лівії, але яке опубліковано тільки зараз.

"Два роки тому Сейф проспонсорував конкурс краси в Україні. Я займалася відбором дівчат. Частина тих красунь перестрибнула з подіуму прямо в ліжко мого чоловіка", - розповів вона.

"Одного разу ми сильно посварилися з чоловіком, і я поїхала в Крим до мами", - згадує Надія.

"У цей час в Лівії розпочався священний для мусульман місяць Рамадан. Сейф буквально обривав мій телефон. Кричав, що не може без мене... А через тиждень мені подзвонив брат з Донецька. Він був у паніці - його сина вкрали якісь люди. Пізніше хлопчика повернули. З'ясувалося, що таким чином Сейф вирішив мене налякати. У нього величезні зв'язки в Україні", - розповіла вона.

За її словами Сейф, якого називали найбільш вірогідним наступником Каддафі, має запальний характер, він не гребував рукоприкладством.

За її словами, вони познайомилися 1 липня 2005 в Москві на презентації в бутіку, що торгує дорогими годинниками. А останнього разу вона бачила свого чоловіка в Москві, в грудні 2008.

Проте, не дивлячись на те, що їхні стосунки тріщали по швах, вона мала бути присутньою на офіційних заходах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...