Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Житомирщині міліціонер збив двох підлітків

Середа, 26 жовтня 2011, 18:24

Прокуратура порушила кримінальну справу проти міліціонера, який скоїв ДТП в наслідок якого загинув підліток.

Про це повідомляє прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ у Житомирській області.

"До одного з райвідділів міліції 25 жовтня 2011 року близько 19.00 зателефонував дільничний інспектор і повідомив, що щойно скоїв дорожньо-транспортну пригоду", - йдеться в повідомленні.

"У ході перевірки було встановлено, що 30-річний дільничний інспектор міліції (перебував поза службою), рухаючись по вулиці села на автомобілі ВАЗ-2108, яким керував за дорученням, виконував поворот ліворуч, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на велосипедистів, які їхали по лівому узбіччю проїзної частини в зустрічному напрямку", - заявив він.

"Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди один з велосипедистів, 15-річний учень 9-го класу загальноосвітньої школи, загинув на місці події, інший, 18-річний місцевий житель, з тілесними ушкодженнями у вигляді забоїв різних частин тіла був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні", - йдеться в повідомленні.

Прокуратурою Житомирської області стосовно водія автомобіля порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Чоловік затриманий у порядку ст. 115 (Затримання слідчим підозрюваного у вчиненні злочину) Кримінально-процесуального кодексу України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування