Афера: бізнесменам продають запрошення туди, де можна "усе вирішити" з Януковичем

П'ятниця, 28 жовтня 2011, 10:09

Підприємцям по всій країні невідомі пропонують за 3,5-7 тисяч гривень купити запрошення на концерт, на якому можна буде "вирішити будь-які питання" з президентом.

Про таку нову аферу пише газета "Сегодня".

"Підприємцям по всій країні дзвонять невідомі й пропонують за 3,5-7 тисяч гривень купити пропуск на концерт групи Roxette, який пройде в Києві 6 грудня в Палаці "Україна". Там нібито будуть президент і прем'єр, і ті, хто не пошкодує 7 тисяч, сядуть ближче до Януковича, хто менше – на гальорці", - говориться в статті.

Ті, хто дзвонить, представляються то агентством, то Анастасією Григорівною, журналісту "Сегодня" – головою оргкомітету Оксаною Миколаївною Левченко.

Одним говорять про святкування Дня Збройних сил, іншим – про неформальну зустріч керівництва країни з бізнесом на концерті Roxette.

Roxette справді виступить у Києві 6 грудня, але в Палаці спорту, а в Міноборони кажуть, що урочистості до Дня Збройних сил пройдуть у Домі офіцерів.

"Із президентом і всім Кабміном можна буде випити шампанського", - заявила дівчина, яка представився главою оргкомітету Оксаною Миколаївною Левченко, коли журналіст подзвонив їй і побажав купити 5 квитків ближче до Януковича й Азарова.

"Це буде зустріч без краваток. Одне запрошення коштує 6360 гривень. Можна буде вирішити будь-які питання. За запрошенням потрібно буде під'їхати на Шовковичну, 3, до комітетів Верховної Ради", - заявила вона.

Речник президента Віктора Януковича Дарина Чепак, коментуючи інформацію про аферистів, сказала газеті: "Звісно, це афера. Ніхто з Адміністрації президента нічим подібним не займається. Цим повинна зайнятися СБУ".

А прес-секретар прем'єра Миколи Азарова Віталій Лук'яненко пообіцяв, що правоохоронцям буде доручено вжити заходи

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування