На відкритті недобудованого стадіону у Львові Януковича не буде

П'ятниця, 28 жовтня 2011, 15:06

Президент Віктор Янукович завершив робочу поїздку до Львова.

Як повідомили в оточенні президента, на урочистому відкритті євроарени його не буде, передає ЗІК.

У Львові Янукович оглянув стан реконструкції аеропорту "Львів", відвідав Львівський автобусний завод та проінспектував готовність до відкриття львівського євростадіону.

За даними ЗІК, перебування президента на стадіоні включно з брифінгом для ЗМІ тривало не більше як 20 хвилин.

Як повідомив раніше ТСН, стадіон, який мають офіційно відкрити в суботу, недобудований і виглядає, як будівельний майданчик.

Однак Янукович запевнив: "Завтра свято відбудеться, поза усякими сумнівами", - передає УНІАН.

Президент зізнався, що коли летів до Львова, то мав певні сумніви, але вони не справдилися.

"Коли летів у Львів, у мене склалося враження, що проблем ще багато. Однак будівельники запевнили, що все гаразд, і до завтра всі необхідні роботи будуть завершені, щоб, поза всякими сумнівами, відбулося відкриття стадіону", - сказав Янукович.

Він додав із посмішкою, що завершальні роботи тривають швидкими темпами і будівельники зазначили, що "чим скоріше ми поїдемо, тим швидше вони почнуть працювати".

Разом із тим, зазначає УНІАН, Янукович на стадіоні уникнув прямої відповіді на запитання, чи буде він на відкритті "Арени Львів".

"На брифінгу президентові можна було задати лише 3 запитання і коли 4-м питанням журналісти спробували уточнити присутність Віктора Януковича на завтрашньому дійстві, відповіді вони не отримали", - пише Zaxid.net.

У Львові Януковича супроводжували віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури Борис Колесніков, директор місцевого оргкомітету "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський, голова Державної служби молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

Також президента супроводжували голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, голова Львівської облради Олег Панькевич та міський голова Львова Андрій Садовий.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News