Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бондаренко не розуміє, як Румунії пробачили психекспертизу журналістів

П'ятниця, 28 жовтня 2011, 22:35

Єдині правила Європейського Союзу мають занадто багато винятків.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко в ефірі Шустер Live, коментуючи резолюцію Європарламенту по Україні, прийняту 27 жовтня.

"Якщо правила в Європі єдині для всіх, то скажіть, будь ласка, як вийшло, що Румунії зовсім недавно пробачили таку річ, як введення психіатричної експертизи для журналістів. Це свобода слова? Це демократія? Румунії це пробачили", - розповіла політик.

"Скажіть, будь ласка, де була Європа зі своїми єдиними правилами, коли в 2005 році в Україні були заведені кримінальні справи на Колесникова, Кушнарьова, Богатирьову, Тихонова та інших представників Партії регіонів?", - уточнила вона.

"Я вважаю, що це винятки, які постійно підтверджують, що правила можуть гуляти від країни до країни", - підсумувала Бондаренко.

"Якби не було так багато винятків, то, напевно, можна було б схилити голову і сказати: так, ми слухняні, ми хотіли б бути в Європі, ми хотіли б виконати всі домашні завдання", - вважає "регіонал".

"Але, у кожної країни особливий шлях, є свої національні особливості..., на чільне місце, насамперед, треба ставити свої інтереси, національні", - додала депутат.
  
Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування