На стадіоні у Львові освистали навіть віртуального Януковича

Субота, 29 жовтня 2011, 21:56

У Львові на церемонії відкриття стадіону "Львів-Арена" глядачі освистали трансляцію промови президента Віктора Януковича.

Після виступу дітей, що відкрив сцену, на відеоекрані був показаний сюжет про історію українського футболу з 1894 року до наших днів. В кінці сюжету коментатор підкреслив, що лише завдяки нинішній владі і Януковичу стадіон вдалося побудувати.

Цю промову публіка зустріла гучним свистом і криками "фу!", передає Ukranews.

Потім по відео на стадіоні показали сюжет про президента, в тому числі й з виступом у п'ятницю на ще не відкритій "Львів-Арені". Публіка почала кричати і свистіти ще голосніше, повністю заглушивши звук з динаміків.

Видання зазначає, що перед відкриттям стадіон був готовий не повністю - в двох місцях поки не добудований дах, перед стадіоном - будівництво з трьома баштовими кранами, на якому знаходиться багато сміття і піску.

Стадіон до початку відкриття був заповнений приблизно на 70%. У деяких глядачів виникла проблема з пошуком місць, тому що не у всіх секторах повністю добудовані ряди.

Церемонія відкриття почалася о 19:50 з двадцятихвилинною затримкою.

За кілька хвилин до відкриття "Львів-Арени" міліція затримала двох напівоголених активісток Femen.

Дівчата мітингували з оголеними грудьми біля VIP-входу на стадіон. На їхніх тілах були написи Fucking Euro. Вони скандували: "Україна програє!".

Спочатку міліціонери не звертали на активісток уваги, але потім несподівано затримали, посадили дівчат в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку.

Як повідомлялося, затриманням закінчилася акція протесту дівчат і в день відкриття "Олімпійського" в Києві. Тоді також публіка освистала виступ Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News