У Азарова кажуть, що це не його охоронці розчищають шлях кортежу матюками

Вівторок, 4 жовтня 2011, 17:26

Охорона прем'єра Миколи Азарова не має відношення до інциденту за участю кортежу високопосадовця, скандальне відео якого з'явилося в інтернеті.

Про це Укрінформу заявили у прес-службі прем'єра.

"Охорона прем'єр-міністра України не має жодного відношення до скандалу, який набув розголосу через інформацію в Інтернеті", - зазначили в прес-службі уряду.

"Ми перевірили цю інформацію, і за даними, переданим нам із служби охорони прем'єра, людина, зображена на цьому відео, ніколи не працювала в охороні прем'єр-міністра", - заявив директор департаменту інформації та комунікації з громадськістю Кабінету міністрів Дмитро Андрєєв, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він констатував, що на відео продемонстровані непрофесійні дії охорони, і, на його думку, за такими фактами потрібно проводити службове розслідування.

Андрєєв підкреслив, що відповідна перевірка з цього приводу буде проведена.

Водночас, як стало відомо Укрінформу "з джерел у представницьких структур влади, не виключено, що до інциденту може бути причетний кортеж представників Верховної Ради".

Як відомо, журналісти програми "Знак Оклику" зафіксували, як охорона Азарова розбиває дзеркала машин, які не встигають з'їхати з дороги під час руху кортежу.

На відео видно, що до кортежу входить мікроавтобус Volkswagen. Як відомо, вони є лише в обслуговуванні прем’єра Азарова.

Раніше журналісти "Української правди" не раз фіксували пересування кортежу Азарова на відео, на якому чітко видно мікроавтобус Volkswagen, який супроводжує прем'єра.

До кортежів інших охоронювальних осіб, у тому числі і керівництва Верховної Ради, не входять мікроавтобуси Volkswagen.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування