Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Іващенко не зміг розчулити Вовка

Четвер, 10 листопада 2011, 16:53

Печерський райсуд Києва вирішив продовжити судове засідання у справі проти колишнього т.в.о міністра оборони Валерія Іващенка, не дивлячись на його прохання перенести засідання.

Після допиту в ході судового засідання як свідка заступника директора адміністративного департаменту Міністерства оборони Віталія Шевченка головуючий в судовому процесі суддя Сергій Вовк оголосив 5-хвилинну технічну перерву для того, щоб потім продовжити допит іншого свідка.

На що Іващенко відреагував проханням перенести судове засідання.

"Я тут з 9-ї години, я зранку прийняв знеболювальне і зараз погано себе почуваю. Тому прошу перенести засідання", - цитує екс-чиновника УНІАН.

У свою чергу суд запропонував йому викликати "швидку допомогу", але Іващенко відмовився.

"Лікар що зробить? Вколе знеболювальне, а мені потрібно відлежатися. В мене зараз гострий біль, мені що стояти, що сидіти однаково, м’яко кажучи", - сказав колишній високопосадовець Міноборони.

Разом з тим він погодився продовжити засідання, зауваживши, що буде терпіти.

Слід зазначити, що, як і на минуле судове засідання, Іващенко прибув до зали суду, спираючись на палицю.

Як відомо, Головним управлінням військових прокуратур Генпрокуратури 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу за обвинуваченням Іващенка у зловживанні службовим становищем при підписанні плану санації ДП МОУ "Феодосійський судномеханічний завод".

Іващенка було затримано у серпні 2010 року. Щодо нього було обрано запобіжний захід - взяття під варту.

З часу перебування у СІЗО у Іващенка різко погаршився стан здоров’я.

Зокрема, за словами його адвоката Бориса Нечипоренка, нещодавно київські лікарі дійшли висновку, що якщо Іващенку найближчим часом не буде надано належного лікування в умовах стаціонару, йому загрожує параліч і як наслідок - інвалідність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування