Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НТВ закрив неприємну для Кремля програму

П'ятниця, 11 листопада 2011, 13:51

Російський телеканал НТВ заборонив програму "Нереальная политика" за бажання дати в ефір два неприємні для влади випуски.

Про це стало відомо з повідомлень на блогах і твіттерах ведучих програми - Тіни Канділакі та Андрія Колеснікова.

Два випуски, які були відзняті командою програми і заборонені керівництвом каналу, у свій блог виклала Тіна Канділакі.

У першому випуску одним з гостей студії є Ксенія Собчак, а головною темою програми стало відео з головою Росмолоді Василем Якеменком, якого Собчак зняла у найдорожчому ресторані Москви.

За словами Собчак, Росмолодь вимагала видалити відео з усіх інтернет-видань, які його опублікували.

Інший заборонений випуск присвячений акції протесту студентів журфаку Московського державного університету під час візиту президента РФ Дмитра Медведєва.

Нагадаємо, тоді студентка 4-го курсу Віра Кічанова була затримана за спробу поставити запитання Медведєву, роздрукувавши їх на аркушах паперу. У дискусії взяв участь і президент журфаку Ясен Засурський.

Про те, що програма знята з ефіру, стало відомо від ведучого Андрія Колеснікова, який написав у твіттер Собчак, що програма з нею мала вийти у минулу суботу.

Згодом він додав: "Зняли вони наш виріб з ефіру. І ще одну програму, з Кічановою і Засурським. Ну, я і закрив цю чудову програму зовсім. Всі про своїх. Вибачте! Виходу у них не було, треба визнати. Ну, і в мене".

Зі свого боку Тіна Канделакі відмовилася бути ведучою НТВ: "Офіційно заявляю, я залишила програму за власним бажанням. Хочу робити те, що вважаю за потрібне і що вважаю правильним. Сама".

Випуск з Собчак

Випуск з Кічановою

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування