Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "Олімпійському" кажуть, що закрили турнікети спеціально "для безпеки"

Неділя, 13 листопада 2011, 13:13

Пропуск уболiвальникiв через турнiкети на НСК "Олiмпiйський" незадовго до початку п'ятничного матчу було припинено для безпеки людей.

Про це заявив журналiстам перший заступник генерального директора НСК "Олiмпiйський" Андрiй Герц, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, через те, що багато людей не прийшли на матч заздалегiдь, утворилося велике скупчення людей, i турнiкети були вiдключенi задля безпеки уболiвальникiв.

"Оцiнюючи ситуацiю, яка склалася iз турнiкетами, ми вирiшили вiдкрити додатково ворота, щоб не постраждали, насамперед, вболiвальники", - наголосив вiн.

Герц звернув увагу на те, що входи на стадiон вiдкриваються за двi години до початку матчу.

Крiм того, за його словами, поки що не всi вболiвальники вмiють користуватися пристроями для зчитування штрих-кодiв квиткiв, прикладають квитки не тим боком.

"У кого є засоби телекомунiкацiї, інтернет, прохання зайти на сайт НСК "Олiмпiйський", i там прочитати докладну iнформацiю про те, як користуватися системою турнiкетiв на стадiонi", - рекомендують у керiвництвi київського стадiону.

Як відомо, у п’ятницю, під час матчу Україна-Німеччина на новозбудованому "Олімпійському" зламалися турнікети біля "західного" входу. Через це тисячі людей не могли потрапити на футбол.

У результаті вболівальники були змушені лізти через паркан, а біля входу на стадіон зібралося від 10 до 20 тисяч осіб.

Водночас у VIP-секторі матч переглядали президент Віктор Янукович, спікер Володимир Литвин, віце-прем'єр Борис Колесніков, бізнесмен Рінат Ахметов та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...