"Укрпошту" пограбували на 700 тисяч

Середа, 16 листопада 2011, 10:53

В Донецькій області грабіжники викрали 700 тисяч гривень з інкасаторського автомобіля "Укрпошти".

15 листопада в Старобешевському районі був скоєний розбійний напад на службовий автомобіль "УАЗ -3108" Центра поштового зв'язку №1 Донецької дирекції УДППС "Укрпошта".

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області.

Інкасатори рухалися по автодорозі убік села Придорожне. В авто, крім 65-річного водія, перебували два інкасатори, 45 й 22 років, що супроводжували вантаж з Донецька по поштових відділеннях Старобешевского району.

Біля зупинки громадського транспорту машину "Укрпошти" зупинили двоє невідомих, одягнених у бронежилети.

На одному із чоловіків був формений одяг невстановленого правоохоронного органа, він мав автомат і жезл регулювальника дорожнього руху.

Нападники обеззброїли інкасаторів, витягли їх і водія з автомобіля й надягли на них кайданки, після чого перенесли мішки із грішми у свою машину, залишену ними біля зупинки, і на ній зникли у невідомому напрямку.

За попередніми підрахунками, зловмисники унесли близько 700 тисяч гривень. Будь-яких тілесних ушкоджень співробітникам "Укрпошти" не заподіяно.

За фактом порушена кримінальна справа за ч.4 ст.187 КК України - "Розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах або скоєний організованою групою".

Правоохоронцями проводяться оперативно-пошукові заходи, спрямовані на розкриття злочину.

Нагадаємо, у вівторок стало відомо, що "Укрпошта" витратить 993 тисячі гривень на послуги з просування корпоративного порталу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування