Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Королевська каже, що готова очолити партію

Середа, 16 листопада 2011, 17:35

Депутат від БЮТ Наталія Королевська готова очолити партію УСДП на прохання Юлії Тимошенко.

Про це вона заявила в Хмельницькому, повідомляє її прес-служба.



Відповідаючи на запитання журналістів, чи має вона відношення до Української соціал-демократичної партії, Королевська зазначила, що УСДП - це партія, яка входить до Блоку Юлії Тимошенко і представлена ​​в парламенті.



"Ми бачимо, що колишній лідер УСДП Євген Корнійчук, як і багато інших опозиціонерів, піддається репресіям. Протягом тривалого часу він перебував під слідством і зараз чекає на рішення суду. В офісі партії рік тому правоохоронні органи провели обшуки, розкрили сейфи та вилучили особисті речі лідера", - сказала Королевська.

"Недавно політактив УСДП провів зі мною зустріч і запропонував очолити партію", - уточнила вона.

Політик підкреслила, що збирається обговорити це питання з Тимошенко, але поки не може добитися від влади дозволу на зустріч з нею в слідчому ізоляторі.

"Якби Юлія Володимирівна сказала, що для посилення позицій блоку її імені, необхідно очолити партію, я б пішла на такий крок. У будь-якому разі рішення має приймати з'їзд. А сьогодні я приїхала до Хмельницького як глава парламентського Комітету і член партії "Батьківщина", - заявила Наталія Королевська.

Відповідаючи на питання про майбутнє Всеукраїнської акції "Вперед!" та її можливе перетворення в партію, політик підкреслила, що ні партія, ні громадський рух не будуються зверху.

"Я не чула про наміри трансформувати громадський рух "Вперед" в партію. Знаю, що у цих активних людей є намір провести установчий з'їзд і зареєструвати громадську організацію в Мін'юсті. Все залежить від волі і бажання учасників руху", - сказала Королевська.



Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...