Янукович декілька разів на день займається газом. Але ціни ще нема

Четвер, 17 листопада 2011, 13:23

Говорити про зміну ціни на російський газ для України до закінчення переговорів передчасно.

Про це заявив президент України Віктор Янукович в Одесі в четвер.

"Сьогодні ще передчасно говорити про будь-яку ціну... Ми наблизилися дуже близько до вирішення цього питання, але ще остаточно цей процес не завершений", - сказав президент.

Глава української держави зазначив, що у сторін є велике бажання вирішити це питання, але для цього необхідний час.

"Сьогодні ми як партнери перебуваємо у складному переговорному процесі з Росією. Є велике бажання з двох сторін знайти це рішення, і сьогодні ще рано говорити про будь-яку ціну", - підкреслив він.

Янукович також зазначив, що щодня, іноді кілька разів на день, спілкується з учасниками переговорів з української сторони.

"Як тільки ми вийдемо на це рішення, безумовно, ми повідомимо про його результати суспільству. Ніякої таємниці тут не буде", - запевнив президент.

Глава держави також підкреслив, що ті, хто коментує перебіг переговорного процесу, не мають до нього жодного відношення.

"Нехай це буде на їхній совісті, вони далекі від цього процесу, я це усвідомлено говорю", - наводить слова Януковича "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, газета " Экономические известия " 15 листопада з посиланням на власні джерела повідомила, що ціна на російський газ для України складе 220-230 доларів за 1 тис. куб. м.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News